Forum RPG z Seriali ! Czujcie sie jak w domu xPP ;**
* * *

Dobrze . Valeria robi to samo . Zeby tylko się nie spotkały same ... - westchnął . Do jadalni wlazła służąca i rozłozyła jedzenie ... - Miguelu , nie krępuj się - powiedział wskazując talerz chłopaka

- Dziękuję, panie Colucci- powiedziałem i nałożyłem sobie jajka z bekonem oraz kilka tostów.
- Razem z Mią myśleliśmy że wróci pan za kilka dni. Czy coś się stało, że wcześniej pan wrócił?- spytałem.

Postanowiłem , że lepiej będzie jeśli wrócę do domu , a mój brat Marcelo zajmie się interesami - powiedział - A moze powiesz mi coś o sobie ? -spytał nakładając sobie jedzenie na talerz

- Nazywam się Miguel Arango i niedawno przyjechałem do szkoły. Jestem na stypendium. Pochodzę z Monterrey. Mój ojciec zginął w wypadku. Był pan kiedyś w Monterrey?- zapytałem.

Pokiwał przecząco głową .
- Przykro mi z powodu twojego ojca.Nie , ale mój brat robił tam interesy - powiedział

Weszłam do jadalni .
Usiadłam na przeciwko Miguela .
- A gdzie potwór ? Ah tak ... zapomniałam , że nakłada tone podkładu ,żeby wyglądać choć w kilku procentach jak człowiek - zachichotałam

Czy to możliwe, że popełniłem błąd. Nie. To na pewno Franco stoi za śmiercią mojego ojca a nie mój brat.
- Mam pytanie. Czy potrzebuję pan może pomocy tutaj w biurze?- spytałem.

W sumie to potrzebuję . Przydałby mi się ktoś kto mniej więcej zna się na rachunkowości . Dlaczego pytasz ? -spytał
Ja w tym czasie poszłam do kuchni po cos co nadaje się do jedzenia ^^

Wróciłam z miseczką mojego śniadanka ^^ Zaczęłam je jeść zupełnie nie zważając na rozmowę dadd'ego i Miguela .

- Ja znam się na rachunkowości. Pytam bo potrzebuję pracy. Chciałbym dać pana córce wszystko co najlepsze. Rozumie pan?- spytałem.

Zaskakujesz mnie młody człowieku . Oczywiscie bardzo pozytywnie . Możesz zając tą posadę - usmiechnął się

- Cieszę się. Zadzwoni pan do dyrektora wyjaśnić tą sprawę bo będę musiał czasami wychodzić ze szkoły. Panie Colucci bardzo kocham Mie i pragnę dla niej wszystkiego co najlepsze- powiedziałem i objąłem ją.

Oczywiście zadzwonię do dyrektora Pascuala . Zrobię to zaraz po śniadaniu - uśmiechnął sie . Ja delikatnie cmoknęłam Miguela w policzek .
- Wiesz , mamy w szkole nowego prefekta ... - zaczęłam - Jest straszny . Obraża Miguela . Myslę , że powinieneś o tym poinformować Pascuala - dodałam
- Naprawdę ?Jeśli tak uważasz kochanie , to oczywiście powiem o tym dyrektorowi - powiedział - Prefekt już tak sie nie zachowa - dodał