Forum RPG z Seriali ! Czujcie sie jak w domu xPP ;**
Przywitałam sie z rodziną.
Pomagałam mamie w kuchni.
Weszlismy do salonu.
-Prosze usiadź.-uśmeichnęłam sie i usiadłam na kanapie.
- Dzięki- powiedziałem i usiadłem na kanapie
- Bardzo się przed tym dzisiejszym wieczorem a poza tym chciałem się Ciebie o coś zapytać. Mam dylemat nie wiem co wybrać smoking czy garnitur. Co lepsze?- zapytałem z uśmiechem.

-Smoking czy garnitur.-zastanawiałam sie.
-Ale najpierw, jest to elegancka restauracja czy raczej nie?-spytałam.
-Acha to sprawa jasna. Musi być smoking.-usmeichnęłam sie.
- Muszę Ci coś wyznać bo czuję się z tym strasznie jakbym oszukiwał cały świat. Wczoraj wygłupiałem się w kawiarni z Vico i w pewnej chwili zamiast niej zobaczyłem Mię i pocałowałem ją. Nie wiem co teraz mam robić.

-Uj to troche źle, jeśli sie Mia dowie to ci nigdy nie wybaczy. A Vico wydłubie chyba oczy.-zasmiałam sie lekko i później spoważniałam.
-Najlepiej zeby Mia sie o tym nie dowiedziała. Acha i wytłumacz wszystko Vico.-powiedzialam, a co do Mii to sama nie wiem..-westchnęłam.
- Już wytłumaczyłem wszystko Vico. Obiecała, że nic nie powie Mii bo ani dla niej a tym bardziej dla mnie nie byłoby dobrze gdyby to wyszło na jaw ale zostawmy to. Kupiłem coś dla niej. Chyba wydałem całe oszczędności ale nie mogłem się oprzeć- powiedziałem i pokazałem Lupicie pierścionek z małym brylantem.

Obejrzalam pierscionek.
-Jest śliczny.-usmeichnęłam sie. Taki delikatny jak Mia, napewno jej sie spodoba.-pwoeidziałam radosnie.
[Wiesz co teraz już jade do babci i wracam dopiero w piatek =/ Papa Miguś ;*]
- Dziękuję. Muszę już iść. Przygotować się do dzisiejszego wieczoru. Dziękuję że mnie wysłuchałaś- powiedziałem i pocałowałem Lupitę w policzek.
Wyszedłem z jej domu.

-Pa-powiedziałam.
Wyszłam z domu.