Forum RPG z Seriali ! Czujcie sie jak w domu xPP ;**
Zerwałam się z łożka i zamknełam drzwi na klucz .
- No teraz mozesz się rozluźnić . Nikt nam tutaj nie wlezie - usmiechnęłam się

Tak tylko powiedziałam . Chcę żebyś się czuł jak w swoim domu - uśmiechnęłam się słodko

- Ale masz raję denerwuję się choć sam nie wiem czemu. A teraz czuję ż e drżę jak jestem tak blisko Ciebie jak teraz. Kocham Cię- powiedziałem i pocałowałem ją.
Usłyszałem trzaskanie drzwi.
- Mia ktoś wszedł do domu. Słyszałaś?- spytałem.

Pewnie któraś ze sprzątaczek - powiedziałam - Pamiętaj , że kuchnia , łazienka i wszystko inne jest do twojej dyspozycji - uśmiechnęłam się
[ Sorii Marcin , ale ja muszę iśc =/ burza =/ ]

Przebudziłam się . Wzięłam ręcznik , kosmetyki i inne rzeczy do odbębnienia higieny ^^
Pocałowałam Miguela i wyszłm z pokoju .

Wróciłam do pokoju owinięta ręcznikiem . Miguel spał więc mogłam spokojnie się przebrac . Załozyłam różowe majtki i koszulę nocną . Wgramoliłam się na łożko.

Wtuliłam się do śpiącego Miguela . Zaczęłam go delikatnie cmokać.
Zdałam sobie sprawe , ze pierwszy raz będę spała z chłopakiem w jednym łożku . Nawet mnie to nie przeraziło ^^

Te quiero Miguel.Nie mogę bez Ciebie żyć - wyszeptałam mu do ucha

Ayyy ! Odżywka do włosów - powiedziałam do siebie , zeszłam z łożka i nalozyłam ją xD Potem wróciłam na łozko , pocałowałam Miguela , wtulilam się w niego i szczęsliwa usnęłam .

Przebudziłam się .
-Spokojnie kochanie - uspokajałam go głaszcząc po głowie

On musi bardzo cierpieć przez to ,że nie ma ojca - pomyslałam i od razu posmutniałam . Kiedy Miguel się uspokoił ja usiadłam w fotelu . Zaczęłam o tym wszystkim myslęc .

Usnełam w fotelu martwiąc sie o Miguela .